Oikopolkuja muutokseen

Painekäyttäytymistesti ja -profiili

Mitä tapahtuu sinun toiminta- ja päätöksentekokyvyllesi tiukassa tilanteessa? Lähdetkö kohti vai vetäydytkö? Mihin aivot suuntaavat huomiotasi? Kuinka nopeasti palaudut toimintakykyiseksi tiukan tilanteen jälkeen?

Painetilanteessa rationaalinen looginen ajattelu loppuu ja toimimme omalla luontaisella tavallamme. Siirtyminen tapahtuu sekunnin murto-osissa, kun  tiedostamaton aivoalue ottaa ohjat toimintaamme ja päätöksentekoon. Ihmisen painekäyttäytyminen on kehon usean eri järjestelmän yhteisreaktio. Lisäksi yksilölliset erot voivat olla suuria. Optimaalista painekäyttäytymistä ei ole, vaan se on aina tilannesidonnaista mikä olisi ideaalia toimintaa.

Mittaus on startti tehokkaaseen kehittymiseen, koska se vie osallistujan epämukavuusalueensa reunalle, jossa oppiminen tapahtuu.

  • Yksilöllinen painekäyttäytymistesti –  dataa aivotoiminnan heijasteista (15 min)
  • Kirjallinen profiili ja coachingkeskustelu profiilista (1h)
  • Yhteensä: 1.250€ (+ alv) /osallistuja. Jos myöhemmin teemme yhteistyötä ja olet mukana tiimissä, sinun ei tarvitse tehdä mittausta uudelleen.

Painekäyttäytymismittaus perustuu Suomessa tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen. Se on eettisesti ja luotettavuudeltaan korkeatasoinen, ja Caleidocons™  palveluna globaalisti uniikki.

Kevään 2019 testipäivät ovat:

  • to 24.1.2019
  • pe 29.3.2019
  • pe 5.4.2019
  • ke 8.5.2019

Kun testiin on tulossa samasta organisaatiosta vähintään 7 osallistujaa, testipäivä sovitaan erikseen.

VARAA TESTIAIKA TÄSTÄ

Paineetta paineessa -luento/webinaari

Mitä tapahtuu toiminta– ja päätöksentekokyvylle tiukassa tilanteessa? Tämä luento sopii innostamiseen ja herättelyyn isommallekin porukalle, kun yhteistyön onnistumisen ja menestymisen salat kiinnostavat. Annamme myös käytännön vinkkejä mitä on aivoystävällisyys työssä. Ne voi jokainen ottaa käyttöön samantien!

Painekäyttäytyminen on ihmisen luontainen tapa toimia; looginen ajattelu loppuu ja näkökulma kapenee; autopilotti on päällä.

Mitä hyötyä on painekäyttäytymisen ymmärtämisestä?

Pienetkin herättelysessiot tuovat ymmärrystä siitä, miten yhteistyö saadaan sujumaan. Optimaalista painekäyttäytymistä ei ole, vaan se on tilannekohtaista, mikä olisi ideaalia toimintaa. Painetilanteessa toimimme luontaisella tavalla, tiedostamaton aivoalue ohjaa toimintaamme ja päätöksentekoa. Ihmisen painekäyttäytyminen on usean eri järjestelmän yhteisreaktio, ja reaktio on erittäin nopea ja yksilöllinen. Lisäksi yksilölliset erot voivat olla suuria.

Tilaa tästä

Opi kokemusten jakamisella – mentorointi

Oletko naisyrittäjä yrityksesi alkutaipaleella? Kaipaatko näkemyksellistä keskustelua ja tukea omaan työhösi?

Teemme mentorointia kolmella segmentillä:  nuorten tai uusien yrittäjien kanssa ja henkilöstöjohtamisessa sekä coaching sertifiointia hakeville. Liisa toimii myös EY:n mentorointiohjelmassa. Mentor eroaa coachingista siinä, että mentor on substanssiasiantuntija.

 

Oletko hakemassa tai uusimassa ACC-sertifiointia? Haetko PCC-sertifiointia? Puuttuuko sinulta mentor coach -tunnit?

Me mentoroimme ICF sertifioituja coacheja. Mentoroinnissa yhteistyötä tehdään 10 tuntia ja sen tulee jakaantua kolmen kuukauden ajanjaksolle täyttääkseen ICF:n vaatimukset. Mentor coach on substanssiasiantuntija, joka hallitsee ICF:n kompetenssivaatimukset ja tukee ammatticoacheja heidän työssään tai auttaa heitä saavuttamaan ICF:n sertifiointeja.

Tilaa tästä

 

Yhteistä ymmärrystä ja tekemistä – workshop-fasilitointi

Tarvitsetko yhteistä ymmärrystä ja suuntaa tiimissäsi? Saatko kaikki mukaan? Saatko kaikkien osaamisen näkyviin ja näkemykset esille?

Kun ihmiset osallistuvat, he sitoutuvat ja tulevat asian omistajiksi. Workshop-työskentely sopii suunnitteluun, toiminnan arviointiin ja päätöksentekoon.

  • Osallistava fasilitointi tuo osallistujien erilaiset näkemykset esiin ja näin hyödyt yhteisen ymmärryksen kirkastamisesta.
  • Fasilitaattori tuo työskentelymenetelmät, ohjaa tekemistä ja varmistaa maaliin pääsyn.

Fasilitointi on yhdessä tekemistä, osallistujat vastaavat sisällöstä ja tekevät työn. Fasilitaattori tuo menetelmät ja sparraa ja ohjaa työskentelyä.

 

Tilaa tästä
Jaa tämä artikkeli: