Oura älysormus + coaching huipputyypeille

Oura älysormus + coaching on uusi Caleidocons™ palvelu huipputyypeille ja edelläkävijöille.

Koetko kiireen ja painetilanteita päivittäin? Oletko sinä se joka neljäs työikäinen suomalainen, joka kärsii uniongelmista? Onko  illalla vaikea nukahtaa? Tai heräiletkö aamuyön tunteina? Vai onko aamulla vaikea nousta ylös? Ajattele, huonosti nukuttu yö näkyy yhteistyössä heti.  Krooniset uniongelmat vaikuttavat elämänlaadun lisäksi terveyteen.

Ouran älysormus ja vähintään kolmen kuukauden unidata kertoo mistä kenkä puristaa. Trendiraportti visualisoi unirytmin ja näyttää uniongelmat.  Muutoksen tekeminen onnistuu vain harvalta pelkän tiedon ja datan pohjalta.

Ouran unidataan, neurotieteeseen ja stressiin perehtynyt ammatticoach auttaa sinua löytämään vähemmän stressaavan elämän- ja työtavat. Kun ymmärrät omaa stressiäsi, hallitset sitä ja osaat myös johtaa ja tehdä yhteistyötä vähemmän stressaavalla tavalla tiimisi, perheesi ja sidosryhmiesi kanssa.  Mikä muuttuisi?

Yksilöllinen coaching on haastavaa ja rohkeaa vuorovaikutusta, joka vie sinua eteenpäin sinne minne haluat mennä.

Asiakkaamme vertasi coachingia laskuvarjohyppyyn: olet korkealla ilmassa ja sinun on rohkeasti hypättävä, jotta pääset tavoitteeseesi. Tilanne on pelottava ja samaan aikaan kiehtova. Hänen mukaansa ammatticoachin mukana olo teki hypystä tandem-hypyn: hänellä oli rohkaisija hypyssä mukana. Ja vapaasta pudotuksesta uskalsi nauttia.

Caleidocons coaching hyödyntää Ouran unidataa myös tiimien kehittämisessä. Lue lisää blogista

Pyydä tarjous itsellesi tai tiimillesi.

Tule sellaiseksi, millainen unelmissasi haluat olla.

Tilaa trendiraportit ja coachingpalvelu

Kirjoita alle yhteystietosi niin otamme yhteyttä viikon sisällä.

Jaa tämä artikkeli: