Blogi

Upeinta painekäyttäytymistestissä? Liisa bloggaa

  Inhimillisesti ajatellen upeinta lienee se, että painekäyttäytymistesti ei luokittele testattavaa toista huonommaksi. Olemme erilaisia, reagoimme jokainen paineen alla yksilöllisesti. Ei ole tapaa, joka olisi toista voitokkaampi tilanteessa kuin tilanteessa. Päinvastoin!  Vuosikausia on puhuttu erilaisuuden oleellisuudesta hallitusten ja johtoryhmien kokoonpanoissa. […] Lue lisää »

Aika on rahaa enemmän kuin koskaan! Liisa bloggaa

  Onko teidän liiketoiminnalla aikaa tuhlattavaksi subjektiivisiin arviointeihin, kuten kolmesataakuusikymppisiin (360-arvioinnit)? Niissä hukataan organisaation kalleinta voimavaraa, kun arvioitavan esimiehen, kollegoiden ja työkavereitten on vastattava kysymyspatteristoon. Ja […] Lue lisää »

Pysy ajan hermolla jatkossakin!

EU:n tietosuoja-asetus muuttuu toukokuussa ja haluamme varmistua, että lähetämme uutiskirjeen asetusten mukaisesti. Tämän vuoksi pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa […] Lue lisää »

Kohti tulevaisuuden työtä

Viime viikkoon osui mukavasti kaksi eri tilaisuutta tulevaisuuden työ -otsikolla.  Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVAn järjestämä  Työn uudet ehdot -kirjan julkistaminen ja […] Lue lisää »

Investoi tiimien kehittämiseen

Kokoamme tiimejä tehtävien suorittamiseen ja projekteihin ja yleensä keskitymme vain asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Minkälaista tiimiä vedätkin, yhteistä näille on se, […] Lue lisää »

Katso lisää: