Webinaari 7.5.2002 Pysyvästi vähemmän stressiä Ouran älysormuksella ja 6 pysähdyksen taktiikalla

Elämme jatkuvan muutoksen aikaa, jota ei hallitse kukaan. Ja nyt elämme koronapandemian aikaa, mitä ei hallita missään! Epävarmuus, kiire ja kova vauhti stressaavat jokaista, mutta palautuminen on yksilöllistä.  Unen funktio on palauttaa ja samaan aikaan tutkimukset kertovat, että joka neljäs työikäinen suomalainen kärsii uniongelmista ja masennus- ja ahdistushäiriöt ovat kasvussa.

HR-ammattilaisena kohtaat epätoivoisia esimiehiä ja hankalia tiimejä. Iso kysymys on, miten saada aikaan se muutos, jota haluaa? Miten vähentää stressiä pysyvästi, kun työpaikanvaihto ei enää ole vastaus.

Ymmärtämällä enemmän ihmisaivoja, stressiä ja unta onnistumme yhteistyössä paremmin. Miten lähestymme kehittämistä kuuden pysähdyksen taktiikalla ja Ouran älysormuksella, siitä kuulet Henkilöstöjohdon ryhmä – Henry ryn kanssa yhteistyössä toteutettavassa webinaarissa 7.5.2020 klo 9. Tervetuloa mukaan!

Yhteistyö tutkijoiden kanssa ja tieteeseen perustuva lähestymistapa on herättänyt kiinnostusta myös kansainvälisesti. Me olemme puhuneet Caleidocons™ lähestymistavasta ja aivoystävällisistä tiimimenetelmistä ammattikehittäjille useissa globaaleissa konferensseissa. Kesällä 2019 Caleidocons sai ammatticoachien parhaan mahdollisen laatusertifikaatin, kun globaali International Coaching Federation hyväksyi Caleidoconsin tiimivalmennuksen.

 

Jaa tämä artikkeli: