Johtoryhmän tärkein ydintaito: palautuminen! Oura-sormus & tiimicoaching.

Liiketoiminnan muutos on täällä. Ja muutosvauhti on nopea. Yksi pää ei riitä. Tarvitaan hyvää yhteistyötä, mikä edellyttää stressaavista tilanteista palautumista.

Hyvään yhteistyöhön vaikuttaa jokainen tiimin jäsen. Tiedämme työterveyslaitoksen tutkimuksista, että joka viides suomalainen työikäinen kärsii uniongelmista. Uni on tärkein tekijä stressistä palautumiselle. Kiire, vaativat projektit ja isot asiakkaat, liiketoiminnan ja organisaation muutostarpeet kuormittavat ja stressaavat johtajia. Jos uni ei ole palauttavaa, mitä silloin tapahtuu?

Jos uni ei ole palauttavaa, muistiongelmat kasvavat, tunteiden säätely ei toimi, huomiokyky kapenee ja keskittymiskyky kärsii heti. Kun uni ei ole palauttavaa pitkään aikaan, aikapommi tikittää…

Kun johtaja ymmärtää omaa stressiään, osaa hän johtaa muitakin vähemmän stressaavalla tavalla. Tähän ydinajatukseen yhteistyömme perustuu.

Yhteistyömme lähtee liikkeelle siitä, että jokaiselle Ouran älysormus sormeen ja seuraavan seitsemän kuukauden aikana kuusi ohjattua pysähdystä tiiminä. Mahdollisuus oivaltaa itsestä, omasta johtajuudesta ja tiimin vahvemmasta yhteistyöstä.

Caleidocons on tehnyt stressin pohjalta tiimien ja johtoryhmien kehittämistä vaikuttavilla tuloksilla kuusi vuotta. Viemme teidät sinne mistä itsenne haluatte löytää!

Soita ja sovitaan yksityiskohdista.

Anjariitta / 050 587 1252  tai Päivi / 040 5125 165

 

 

Jaa tämä artikkeli: