Ilmoittaudu nyt! Aivoymmärrystä ja vaikuttamistaitoja rohkeille edelläkävijöille (syksy 2019)

Muutos on jatkuvaa ja toiminta tiimeissä ja verkostoissa vaatii hyviä vuorovaikutus- ja vaikuttamistaitoja. Aivoymmärrystä johtajille – vaikuttavuutta johtajuuteen blogiin pääset tästä.

Haastavissa tilanteissa hyvät ja oikeat päätökset ovat oleellinen osa onnistumista. Oletko miettinyt koskaan, miten sinun aivosi ohjaavat päätöksentekoasi ja toimintaasi haastavissa tilanteissa? Tai miten vahvistaa omia vuorovaikutus- ja vaikuttamistaitoja? Tämä valmennus on sinulle, joka haluat saada tiimisi samaan veneeseen ja soutamaan samaan suuntaan!

Ryhmäcoaching on tavoitteellista yhteistyötä kahden ICF (International Coach Federation) sertifioidun ammatticoachin kanssa. Ryhmäcoaching toteutetaan aivoystävällisin menetelmin, jotka eivät kuormita työmuistia. Se tarkoittaa käytännössä aktiivisia, toiminnallisia max kolmen tunnin coachigsessioita, joissa osallistujat tekevät työn. Coachien rooli on inspiroida, haastaa, oivalluttaa ja varmistaa, että ryhmä löytää itsensä sieltä minne se haluaa mennä. Teemme myös näkyväksi menetelmät, joita käytämme. Näin pääset soveltamaan coachingtaitoja omaan työhön.

Painekäyttäytymiseen pääsemme kiinni 15 min. testillä ja oma profiili antaa lentävän lähdön uuteen ajatteluun ja toimintaan. Johdonmukaisen oppimisen ja vaikuttavuuden varmistaa coachingprosessi. Näin rakennamme yhdessä vaikuttavia tuloksia 20 tunnin yhteistyöllä.

Valmennuksen sisältö:

  • Vuoropuhelu ja oman tiimin innostaminen
  • Sidosryhmiin vaikuttaminen
  • Ristiriitatilanteet ja aivoystävälliset ratkaisut
  • Muutoksen kohtaaminen

Aikataulu: 

  • Yksilölliset painekäyttäytymistestit 3.- 7.6.2019  ja henkilökohtainen palautekeskustelu omasta painekäyttäytymisprofiilista 24. – 28.6.2019. Yksilölliset ajat sovitaan osallistujan kanssa.
  • Ryhmäcoaching klo 9 – 12 viitenä torstaina:  22.8.2019, 19.9.2019, 17.10.2019, 21.11.2019 ja 19.12.2019

Paikka: Caleidocons / Terkko Health Hub, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Aikainvestointi: 20 tuntia yhteistyötä kuuden kuukauden aikana.

Hinta: 2.700€ (+alv)

Jaa tämä artikkeli: