Vaikuttamistaitoja asiantuntijoille

Haluatko että sanomasi menevät perille? Tarvitsetko vinkkejä siihen miten saat toiset toimimaan yhteiseen suuntaan? Kiinnostaako miten sinun aivosi ohjaavat toimintaasi kriittisessä päätöksentekotilanteessa? Mikä tekee toisista ihmisistä niin ärsyttäviä?

Tehokkaita ja aivoystävällisiä vaikuttamistaitoja asiantuntijoille ja projekti-ihmisille. Caleidocons™-valmennus antaa sinulle:

  • Itsetuntemusta, joka on pohja kehittymiselle
  • Rohkeutta toimia toisin
  • Vaikuttamis- ja keskustelutaitoja
  • Työniloa

Tavoitteellinen ja johdonmukainen kehittäminen ja yhteiset teemat yhdistävät ryhmän jäseniä. Ihmisten erilaisuus tulee ryhmässä näkyviin, ja se laajentaa jokaisen näkökulmaa ja lisää ymmärrystä toisten erilaisuudesta. Näin tunnistat myös vaikuttamiskeinoja vaikeisiin neuvotteluihin ja asioiden edistämiseen. Luottamuksen ilmapiiri rohkaisee heittäytymiseen.

Caleidocons™ palvelussa kehittymisen voima tulee siitä, että yhteistyötä ei tehdä rajallisen työmuistin vaan laajan sosiaalisen muistin varassa. Osallistavien ja aktiivisten menetelmien kanssa vaikeatkin teemat voidaan tehdä näkyväksi. Näin niihin päästään kiinni ja vaikuttamaan. Muutos näkyy osallistujien ajattelussa, olemisessa ja toiminnassa.

Painekäyttäytymismittaus tuo suoraan asian ytimeen ja yhteistyö kahden ICF coachin kanssa luo energisen ryhmädynamiikan. Yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen ja kokemusten jakaminen neljän –  kuuden kuukauden ajan vahvistaa jokaisen kuuntelutaitoja ja vuoropuhelua. Coachingtaitojen omaksuminen lisää vaikuttamistaitoja.

Jaa tämä artikkeli:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn